Tre svar

              
Anna:
Vad ser du på för serier?
 Just nu ser jag på de nya avsnitten av Pretty little liars, New girl och Violetta även ibland ung och bortskämd. Tittar även också på Keeping up with the kardashians men den kommande säsongen har släppts än. Vet även att faking it kommer ut nu idag tror jag, så kommer titta på det också.
Annars har jag sätt klart Carie Diaries, Vampire Diaries, Gossip girl, Awkward, hmmm vet ej om jag glömt någon nu men tror det var alla och rekomenderar dem alla.
 
Anonym:
Hej! Vart har du köpt dina fake dior glasögon?? Sååå snygga!! Älskar dig blogg!! 
Hej, jag har köpt dem på ioffer.com, otroligt billiga för att var så sjukt bra kopior!! Ett tips är att testa dom på NK eller liknande för modellen är väldigt udda så man inte köper dem och så gillar man inte modellen. Åh tack så jättemycket, blir verkligen jätte glad!!

Anonym:
Hur var frakten på sheinside för dig? Har hört att det kostar jätte mycket i tullen osv. kram
Har bara beställt från sheinside ett fåtal gånger men när jag gjort det har frakten varit HELT gratis, ingen tull eller liknande. Det kanske bara varit för mig eller haft tur men otroligt skönt!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tack för att ni kommenterar och säger snälla saker, i detta inlägg svarade jag på några utav era senaste frågor och blir otroligt glad av att de att jag fått en ny kommentar så om ni undrar något eller om det är något speciellt ni vill att jag bloggar om så kommentera bara!!
 
KRAM

Hej, jag undrar om det gick bra att beställa från ioffer? Funderar på att beställa därifrån men är lite orolig med betalning och frakt och så! Tacksam för svar och jätte bra blogg förresten !!

2016-05-04 // 13:19:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback