Godaste på länge

      
Bild på middagen

Igår gjorde mamma och pappa det godaste jag någonsin ätit. De var fläskfilé med coscos, sparris, pestosås och varma tomater. De var så sjukt gott. Dock så blev de lite matkoma för mig eftersom jag åt så mycket haha. 
 
Idag vaknade jag runt 10 och då kom mamma in med en grillad avokado macka och oboy, kan de bli bättre? Nu har jag legat i sängen och latat mig. Ska snart gå upp och göra iordning mig inför barnvaktningen med Maja. Ska även försöka göra lite på tekniken efter de.
 
KRAM

Favoriten är alltid blått

              Blue details
Som vanligt klickar ni på bilden för att kolla vart man kan köpa grejerna.

För er som inte visste de är den blåa fägen på väskan och mössan min favoritfärg. Tycker att de är en så otroligt fin färg och den går att matcha jätte snyggt oavsett klädvis. Därför så passade jag på att göra ett collage med en snygg höst outfit och några detaljer i min favorit färg.
 
Nu har jag hjälpt till lite med middagen och snart är de klart. Efter de springer jag över till Charlie och färgar hennes hår och efter de blir de film. Imorgon blir de barnvaktsjobb med Maja och lite plugg. Mer uppdatering sen!
 
KRAM

Svarar

           

Malin Om: Dagens
Vad använder du för ansiktsprodukter?
 
SVAR: Jag använder Niveas Cleansing cream för att ta bort sminket och de funkar jätte bra. Den har lite scrub i sig samtigt som de är som en lotion så den rengör verkligen på djupet. Kostar runt 50 kr
 
Efter de både innan jag lägger mig och innan jag sminkar mig på morgonen så använder jag Neutrogenas moisturiser som gör att man känner sig jätte fräsch samtidigt som den återfuktar jätte bra. Den är även olj fri så den gör inte hyn fet. Kostar runt 50/60 kr.
 
Jag tipsar båda dessa produkter starkt! 

Tack för kommentaren, om ni har några andra frågor eller tips på inlägg så får ni gärna säga de i kommenatrerna. Blir somsagt jätte glad när jag ser att jag fått en ny kommentar. 
 
KRAM