Två till favoriter på instagram

Hailey Baldwin har blivit en utav mina nya favoriter. Hon måste vara en utav de snyggaste människorna på jorden naturligt, kolla bara på bilden till höger!!! Hon lägger upp väldigt coola men casuall bilder vilket jag verkligen gillar, lite "raw" på något sätt.
Xenia van der woodsen har väldigt snygg stil och reser runt en hel del vilket jag tycker är jätte roligt att följa. Tycker om att se när folk åker runt till olika ställen i världen, jag blir själv väldigt inspirerad och att hennes stil är top-notch gör bara hela hennes instagram till en utav mina favoriter.
 
Hoppas ni gillar när jag gör denna typ av inlägg, tycker själv det är så roligt att få tips av andra när det kommer till instagram inspiration!!
 
KRAM

Några riktigt sköna

Jag får perioder då jag pendlar mellan soundcloud och spotify och just nu är favoriten spotify. Jag lyssnar egentligen bara på soundclound när det inte är några nya sköna låtar på spotify. Alla dessa låtar är sjukt grymma och gör mig glad och taggad på livet. Min favorit är nog Chemistry, fick tips om den från min kompis och gud vad skön den är!! Tycker ni ska ladda ner alla dessa till er lista och lyssna hela dagarna. 
 
KRAM

A few snapchats

Här är några bilder från snapchat som är tagna senaste veckan. Mycket flätor som ni ser hehe, jag vet att jag nämnt det så många gånger tidigare men tycker det är så fint!! Fjärde bilden är en utav de outfits som kommer upp i en ny video imorgon, det är löshår jag har i tofsen om ni trodde mitt hår har växt snabbare än ogräs haha. 
 
KRAM