Gårdagens outfit

Tröja - Zara / Byxor - Zara / Väska - H&M / Armband - Snö of sweden / Mössa _ FWSS / Skor - UGG

Så här såg jag ut igår. Hade inte tid att lägga upp de här igår. De där byxorna var dem jag köpte när jag var på Zara i stan i Lördags. Idag har jag bara chillat efter skolan eftersom jag pluggat ganska mycket de senaste dagarna. Är jätte trött, verkligen. Ska duscha nu och städa i mitt rum.
 
KRAM

Tips på vinter jackor

For the winter
Som vanligt klickar ni på collaget för att se vart man kan köpa grejerna.

Har fått frågor av kompisar och en tidigare kommentar här på bloggen att jag skulle tipsa vinterjackor. Så jag tänkte att jag kunde tipsa lite vinterjackor, skor samt mössor och vantar. De blev lite svart och beige i dagens collage. Men själv tycker jag de är jätte snyggt med färger på vinterjakor också.
 
Favorit jackan på collaget är nog moncler jackan. Tipsade i olika prisklasser vilket kag själv tycker är bättre än att bara tipsa dyra eller billiga. 
 
KRAM

Gårdagen + dagen

Försat bilden är ifrån pizzahut, andra bilden ifrån Wienercafeét 
 
Igår var jag som jag sa i tidgare inlägg med tjejerna i stan för att äta middag. Efter middagen kom vi på att Let's be cops har börjat gå på bio och vi tänkte varför inte se den nu eftersom bion låg bara några meter ifrån där vi åt. Vi hade jätte mysigt hela kvällen och gud vad vi skrattade och hade kul. Efter de sov Elin hos mig. 
 
Idag vaknade vi runt 10 eftersom Elin var tvungen att åka då för hon skulle till Täby C. Vid 11 åkte jag och mamma in till stan eftersom vi skulle möta Sara och Marlene och ta en fika. Vi tittade runt i lite butiker och fick med mig ett par jätte snygga byxor från Zara, bilder på dem kommer upp i outfits och ett inlägg lite senare. Sedan fikade och åt lunch på Wienercafeét, jätte mysigt. Efter de åkte vi hem och nu ska jag plugga lite matte och bara chilla ikväll. 
 
KRAM