Three B&W

Svartvit har alltid vairt favoriteffekten när det kommer till bilder även fast jag inte har en ända svartvit bild på min instagram (de senaste halvåret). Tycker dock att svartvit kan bli tråkigt om det blir för mycket..
 
De bilderna ni ser ovan är tagna nydligen, den till höger idag, den i mitten från förra Fredagen när jag träffade underbara Mana och sista är när jag var med Tilde förra Lördagen och hennes kattungar. 
 
KRAM

Gerard cosmetics

Dessa två färger beställde jag hem idag från madlady, har hört SÅ många youtubers och bloggare prata om dem, dessutom vet jag att Kylie Jenner brukar använda Gerard cosmetics liquid lipsticks och vem vill inte ha hennes läppfärger?? Dessutom hade Therese Lindgren en rabattkod med 15% så passade på att beställa dem idag.
 
Den översta heter Serenity och är lite mer nude som skulle va jättesnygg till vardags och den andra färgen heter Invasion och är lite mer brun/lite lila. Jag är jätte taggad på att testa dessa. De kostar 199 kr styck men med tess15 som är hennes rabattkod kostar de bara 330 för båda!!!
 
KRAM

Sjukaste jag sett

 
Jag visste inte vem denna kille va tills jag såg hans första video som han visar lite utav i början, då vart jag seriöst så imponerad. Nu har han gjort en till video som måste va en av de sjukaste videosarna jag någonsin sett. Otroligt häftigt att någon kan utföra det här? Ta er en stund och kika på den.
 
KRAM