A fun night

Några bilder från i Fredags
 
I Fredags skulle vi på fest hos Martina och innan var vi hos Ines. Det var jätte mysigt att bara vara tjejer innan och träffa några nya människor. Kvällen blev väldigt lång med otroligt rolig. Jag sov hos Martina med några andra tjejer och på Lördagen såg vi på film och åt en massa chips vilket var jätte härligt. Vi hjälpte även till att städa hos Martina. 
 
Idag och igår har jag och päronen börjat måla om en del här i huset, vi har en del planer för hur de ska se ut så det blir kul med lite nytt och en förändring. Nu ska jag ng städa lite i mitt rum  och sova för är ganska trött.
 
KRAM

Inspiration

home inspiration
Som vanligt klickar ni på bilden för att se vart allt kommer ifrån.

Har börjat göra lite sånna här collage med tips på olika stilar och dekortaioner till hemmet. Jag är själv väldigt intresserad i indredning och tycker om när andra gör likande collage därför har jag börjat göra det själv. Hoppas att ni gillar lite variation för de hoppas jag att jag kan förmedla med bloggen.
 
KRAM

Några dagliga snaps

Bilder ifrån dagen

Idag efter skolan var jag med Maja, Mana och Tilde på kungsträdgården. Har redan varit där en gång tidigare i år men de var så mycket finare nu. Om ni vill ta fina kort så åk dit nu för de kommer inte att hålla så länge till. Efter vi varit där och tagit lite kort så åt vi på Fridays, vilket var sjukt gott. Åt världens godaste quesilladas och en sjutk god lemonade. 
 
Imorgon har vi ett nationellt prov inom engelska vilket ska bli skönt av bli avklarat. På kvällen ska vi på fest hos Martina vilket ska bli kul och efter de sover jag hos Mana med Elin och Maja. I helgen kan jag nästan bara chilla eftersom de knappt är något plugg. 
 
KRAM