Bikinis

Beach wear
 
För att kolla vart man köper grejerna klicka på bilden

Jag fick en kommentar här om dagen om jag kunde göra lyx vs budget på bikinisar så jag gjorde de här collaget istället för att de står "lyx vs budget".
Alla bikinisar på bilden är jätte olika prisklasser allt från 100-3000 och även solglassögonen och väskorna är i olika prisklasser,  de är väldigt blandat alltså både lyx och budget.Tycker även kollagen blir finare såhär.
 
Hoppas du Emilia blev nöjd ändå och tack för kommentaren!
 
KRAM 

En dag med ellan

Bilder från dagen

Idag var jag med Elin eftersom jag lovade att ta bilder. Vi fotade i typ 2 timmar och de slutade med att vi tog jätte fula kort eftersom man inte kan vara serriös i 2 timmar, omöjligt haha.
Vi tog även en fika paus då vi åt vaniljbullar och saft. Efter de var vi tvunga att ränsa alla bilder vi hade tagit vilket tog en evighet. Sen blev de mat och avslutades med en glass.
 
Jag fick 3 bra egopix och en utav dem hamnade på instagram. Vi tog även bilder tillsammans, som ni ser på sista bilden. Nu har hon åkt och jag ligger i sängen och kollar runt på datorn.
 
Har faktiskt samlat på mig ett par bra tjejfilmer som jag inte sett så kanske ser någon av dem. 
 
KRAM

Take back time

Bilder från spanien 2013

Åh nu vill jag bara åka utomlands, speciellt till spanien. Förra året hade vi de jätte grymt och snart åker vi igen. Imorgon ska jag bara chilla, mormor kom hit idag. Hon är så himla rolig, haha hon känns som typ lika gammal som mig med sina skämt osv. Kanske tar och umgås lite med henne eftersom hon inte är här så super ofta.
 
Snart fyller jag år, om exakt 24 dagar. Då fyller jag hela 15 år, hälften av 30, haha. Känns så sjukt att om 3 år får jag göra typ precis vad jag vill.
Har planer för min framtid faktiskt, men dem kanske kommer upp någon annan gång här. 
 
KRAM