I mina lurar

Mina favoriter just nu

Alla dessa sex låtar är så otroligt bra. Som ni ser så är de lite blandad musik smak, haha. Tex waves är jätte långsam och problem är ganska snabb. Gillar många olika musiktyper. Mest gillar jag just nu Carry you home med zara. Hennes röst är så galet bra, helt sjukt. Tycker hon kan sjunga både mörkt och jätte ljusa toner och ändå så är alla toner lika bra så att man ryser i hela kroppen.
 
Utan musik vad hade man gjort då? Tänk vad besatt man är av musik, i alla fall jag. När man städar, åker hem från skolan, pluggar, ska sova, sitter i bilen, solar, hela tiden!! Typ alltid när jag sitter i bilen och lyssnar på musik och kollar ut ur fönstret och låtsas att man är med i en musik video, hahaha. Standard.
Livet vore så otroligt tråkigt och tomt utan musik. Nu ska jag nog lägga mig i sängen, kolla på datorn och sätta på musik, haha.
 
KRAM

Lördag 31

Snabba ego bilder jag tog i bilen

Idag så åkte jag med mamma in till Ikea en snabbis och köpte ett soffbord och lite annat. Sedan skulle vi gå till barkaby outlet och kolla där men då stängde de så vi hann inte titta där. Nu är vi påväg hem och jag ska fixa lite med min säng eftersom vi köpte lite lakan och sånt. Sen ska jag nog bara sätta mig i sängen och kolla på någon film med mamma eftersom Jonathan och pappa är på cup. Mer uppdatering sen.

KRAM

Miley cyrus


Bilder från igår, bilder tagna av mig med telefonen

Igår var en utav de bästa kvällarna i mitt liv. Först tänkte vi köa även fast vi hade golden circle men då tänkte vi att det var onödigt eftersom vi redan kommer ha så bra platser så jag, Tilde, Maja, Linn åkte dit vid 18 eftersom insläppet började vid 15 över och sedan kom Alicia och Amanda. 
 
Förbandet skulle ha varit icona pop men istället var de nån konstig tjej som var jätte hög. Sedan typ en 10-15 min efter kom Miley och kom på något sätt hamnade vi längst fram. Det var så otroligt häftigt, vi var bara 1 meter ifrån henne, hur coolt?! Och bilderna,  hur bra blev inte de? Och framför allt var hon så otroligt duktig på scen, hon sjöng så himla bra live. Helt sjukt. 
 
Det var ialla fall ett minne för livet och absolut typ den bästa kvällen i mitt liv. Är jätte imponerad utav henne och hennes röst live. Nu ska jag ialla fall äta frukost med Maja.
 
KRAM