Everything from Nike

 Everything from nike
Som vanligt klickar ni på bilden för att se vart allt kommer ifrån

Nu börjar de närma sig sommaren och vem vill inte så vara snygg och vältränad. Tycker dock det har blivit en så otroligt stor press och ytlighet när de gäller träning. Jag tycker att man ska träna själv för att man själv vill och för att man mår bra av det, inte för att andra tycker att man ska vara "snygg" eller "smal". Jag tränar när jag vill det, när jag orkar och framför allt för att jag själv ska må bra av det. Tycker det inte är så jätte roligt att träna på gymmet men gör det ändå för att jag blir piggare.
 
KRAM
 

Senaste från instagram

Bild 1: En egopick aka selfie haha
Bild 2: En Outfit
Bild 3: Jag och en massa härliga tjejer hos Martina
Bild 4: Tilde och jag♥
Bild 5: En selfie
Bild 6: Älskade annanaser jag köpte i Spanien
Bild 7: Bild från Gröna Lund
Bild 8: En annan egopick
Bild 9: En tb från Gotland på mig och Maja
Bild 10: Jag och rori♦
 
@louisejorge på instagram
 
KRAM

Yesterday

Bilder från igår

Igår var jag med tjejerna (10 st) och spelade laserdome eftersom Elin fyllt år. Det var verkligen sjukt roligt men väldigt svettgit. Efter de åt vi middag på Pizza hut vilket var jätte gott! Runt 23 tiden åkte vi hem och Aurora sov hos mig. Vi duschade, snackade och sov ganska fort eftersom vi var trötta efter kvällen. 
 
Idag så skulle jag möta upp en tjej i Täby C som skulle köpa grejerna jag lagt ut på blocket men hon kom inte, blev jätte sur. Tycker de är elakt att inte höra av sig eller svara när jag tagit mig tid att åka dit, men men.. Då åkte Aurora hem, när jag skulle möta henne. Annars har jag och mamma fixat lite på övervåningen med möbler, kuddar osv. Så nu är det snart klart, bilder på det kommer när allt är klart.
 
KRAM