90210

Som ni säkert redan vet så är jag ett stort fan av serier, jag har ganska nydligen börjat kolla på en ny serie. Nämligen 90210, vilket är en serie som utspelar sig i Beverly Hills (90210 är beverly hills postkod). Den handlar om tonåringar som lever sitt vanlig "händeserika liv" när de uppstår tonårsproblem. Hett tips för er som gillar serier och vill se något nytt om ni inte redan sett denna!!
 
KRAM

COACHELLA PARTY

 COACHELLA
 
Som vanligt klickar ni på collaget för att se vart allt är ifrån.
 
Min kompis ska ha en fest och då bad hon mig tips på idéer och då kom jag på BÄSTA temar någonsin!!! COACHELLA, hur najs?? Ingen har haft det temat och man kan klä sig svinsnyggt!!! Jag ska gå all in på temat eftersom det är jätte kul och jag har inprincip kopierat Kendalls outfit ni ser ovan. Jag har köpt tröjan, skärpet, kjolen, smyken och det är bara skor som saknas. Jag vill dock inte ha boots som hon har utan kommer nog köra på ett par sandaler linknande dem ni ser ovan. Jag är svintaggad pågrund av temat och längtar tills dagen kommer!!
 
KRAM

NA-KD favoriter

NA-KD har blivit min favort när det kommer till internettshopping, har dock bara beställt därifrån en gång och det var väldigt länge sen men älskar deras kläder. De mesta är precis i min smak även om de finns en hel del skeva kläder också. Skulle lätt vilja klicka hem alla plaggen ovan men måste hålla lite i plånboken nu... Sparandet till USA går si så där men har ändå en bra summa dit men vill inte slösa nu innan.
 
KRAM