Några dagliga snaps

Snapchat är defenitivt min mest använda app, tycker de är jätte roligt att se vad andra gör samtidigt som man kan dela något själv. Ovan ser ni åtta några senaste snaps. Tycker bilderna ovan beskrev mig ganska bra haha. Donuts, mat, kompisar, skoj, säng, djur osv. Mitt liv i åtta bilder, skämt o sido.
 
Idag är det inspark så bilder från det får jag försöka klämma in här i något inlägg. Temat är fullmoon party vilket är typ neon och färger som lyser i mörkret. Efter de sover jag hos Daniela vilket ska bli jätte mysigt. Vi hörs inom kort!
 
KRAM

+ / -

 
+ Det är bara några veckor kvar tills ja åker till Spanien
+ Det börjar närma sig julen (julen är väldigt mysig)
+ Det börjar bli kallt
+ Det är jätte mysigt att polotröjor börjas användas igen
+ Det är inspark idag
 
- Jag börjar tidigt varje dag i skolan
- Vi är inte lediga dagen efter inspark
- Helgerna är för korta
- Har redan börjat bli skoltrött
- Brist på snygga vinterskor
 
_____________________________________________________________________________________________________________
 
Lite plus och minus just nu, tycker de finns mycket för och nackdelar för stunden vilket är lite delade känslor på. Hoppa att det ska bli fler plus och mindre minus.... Men vi får se.
 
KRAM

Wanties

 Autumn - wanties
 
Som vanligt klickar ni på bilden för att se vart allt är ifrån.
 
 
Allt på collaget skulle sitta fint att ha beställt hem men nej haha. Det jag dock har beställt är bland annat ett par liknande jeans som ni ser på bilden, mina är ifrån asos och går att köpa HÄR.  Har länge velat haft de vita slip-ons som är på collaget men har aldrig orkat tagit min tid att gå och köpa dem. Väskan behöver vi inte ens prata om, gooooood. Drömväskan!! En av de snyggaste väskorna jag sett men priset får man spara till hehe... Någon gång hoppas jag att den blir min.
 
KRAM