Best dressed - AMA 2015

BEST DRESSED AT AMA 2015
 
Härom veckan var de AMA, för er som ej vet så står AMA för American Music Awards som är en amerikansk musikgala där sångare och artister får priser som är framröstat utav oss. Jag själv älskar att kolla på dessa galor som går att se live eller i efterhand på internett, jätte kul att se vad alla har på sig, vilka som uppträder osv. 
 
Här ovan ser ni mina tre favoriter från årets AMA, ingen vidrare suprise eftersom de är oftast dessa tre som är snyggast klädda. Min favorit var definitivt Kendall Jenner med sin snygga knut och lugg, hon var så snygg med de svarta korsade skorna och ursnygga klänningen. Min andra favorit var Gigi Hadid som hade på sig en jätte snygg, sexig kjol och topp. Även hennes frisyr var jätte snygg och enkel. Det var ingen överraskning att the IT-girls blev mina favoriter.
 
Sist har vi Selena Gomez i en ganska enkel röd glittrig klänning som var väldigt julig och snygg. Tycker hon kunde haft på sig något ännu snyggare men hon var absolut ändå en utav mina favoriter.
 
KRAM

A good sunday


Bilder från igår
 
Igår var jag med Mathilda och Sofia i stan för att äta middag, vi åt på Bar burger som aldrig gör mig besviken. Deras hamburgare är riktigt mumsiga så om ni vill äta god mat till bra pris skulle jag rekomendera den restaurangen.
 
Vi gick även förbi NK julskyltningen som jag inte hade hunnit spana in ännu som var lika mysig som vanligt. Om ni inte visste det så har de en skridskobana mitt i kungsträdgården, nästan lite som central park, jätte mysigt!! Måste definitivt hinna med det nu när det börjar närma sig julen. Jag har dock sovit jätte dåligt i natt och har mått jätte dåligt de senaste dygnet så kommer inte kunna gå till skolan imorgon.
 
KRAM

My wishes for this christmas

Wishlist
Detta är ungefär vad jag skulle säga att jag önskade mig. Det jag vet är på listan är absolut jackan ifrån pellobello, lite smink, pengar till coast to coast (man vill ju börja spara till shoppingen) och kanske någon enkel snygg väska tex den från mango ovan. Tycker det börjar bli lite svårare att veta vad man ska önska sig desto äldre man blir.
 
Jag ska absolut göra några collage med vad man kan ge till folk också. Men vill ni ha ett collage med tips på vad man kan önska sig också, kommentera gärna? Gör absolut det ni vill läsa eller få tips om.
 
KRAM