Mina två fvoriter på instagram

Kristin Sundberg är en utav mina favoriter att titta på när det kommer till instagram. Hon lägger upp så fina bilder, nästan som att bläddra igenom tumblr. Hon har verkligen super snygg stil både när de kommer till kläder och inredning. STORT TIPS!!
Jay Alvarrez hamnar nog nr 1 på mina favoriter. Hans bilder, videos och allt han lägger ut är min dröm haha. Han hoppar fallskärm, surfar, åker runt överallt i världen, upptäcker nytt och ja allt som står på min "bucket list". Samma här, när man kollar igenom hans bilder känns det som man är inne på tumblr. Största inspirationskällan.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KRAM

Old outfits

Här är några gamla outfits, de vill säga nästan ett år tillbaka. Har märkt att jag inte alls lägger upp mycket outftis här längre, jag ska börja göra det igen. Mina favoritinlägg är bland annat outfits så jag ska se till att de blir lite mer av det! Min favorit av desa är nog 2:an eller 5:an.. Vissa av dom är inte så jätte snygga längre tycker jag, bland annat den sista.. 
 
Vill ni ha mer outfit inlägg? 
 
KRAM

Suprise

 
Eftersom jag tycker det är så otroligt roligt med youtube så gjorde jag en till video härom dagen. Ni får jätte gärna ta en titt, blev själv väldigt nöjd med denna video!! Hoppas ni gillar den så ses vi i nästa inlägg!
 
KRAM