Denim on denim

 
Bilder från tumblr och weheartit
 
Jag har börjat älska denim on denim trenden igen. Den har ju varit en trend som kommit och gått lite då och då men nu är den tillbaka igen och jag älskar det. Själv har jag haft lite svårt med det förut för har inte tyckt de varit snyggt förut så jag sålde min levis jeans skjorta och gud vad jag ångrar det. Jag ska defenitivt gå och köpa mig en ny jeanskjorta inom kort. 
 
Ovan ser ni bl.a några kändisar som Rihanna, Mirranda Kerr och Kendall Jenner. De har verkligen bra stilar om nån, önskar jag kunde ha deras garderober...
 
KRAM

Feelin' good

Här är några härliga bilder från de senaste dagarna, bland annat från när vi varit på en vingård, åkt upp till Ronda och även från när vi tagit promenader till Puerto Banús. Mer härliga bilder går att hitta på min instagram @louisejorge. 
 
Idag kommer några kompisar över på lunch och sedan blir de nog en lugn kväll, vädret har varit toppen varje dag fram tills idag då de är mulet, dock är de inte kallt vilket är skönt. Jaghar precis kommit ut från en skön dusch och ska göra i ordning mig lite snabbt.
 
KRAM

BALMAIN X HM

 
Asså herregud jag vill dö av materiell lycka när jag ser dessa plag. Nu den 5 November släpper H&M sin kollektion med Balmain och jag vill nästan ha ALLT! Jag älskar både guld,silver, svart och vitt och de är så mycket snyggt i de färgerna, precis i min smak. Jag tycker de har satt väldigt bra priser på mycket för att vara så fina saker men vissa saker som tex den guldiga klänningen på rad två kostar nästan 5000 kr. Gud vad den är snygg och snyggt gjord men 5000 kr kanske är liiiiiite för mycket för min smak.
 
Om jag fick önska skulle jag vilja ha allt ovan men om jag bara fick välja 5 saker skulle jag nog välja skorna, toppen högst upp, armbandet, guldklänningen och anntingen den svarta klänningen längst ner eller den svarta t-shirten eller den svartvita polotröjan. Som ni ser kan jag inte välja vad som är finast...
 
KRAM