Dark denim and skin

En sak jag har tänkt på och diskuterat med mina vänner är det här med hud, varför är det en så stor grej? Hela jordens befolkning har hud, 50% har bröst och en snippa medans de andra 50% har en snopp?? Jag förstår mig inte riktigt på det här med att om någon lägger upp en bild med bröst så blir det världens grej? Det är verkligen bara hud och ALLA har någon gång sett ett par bröst! Jag blir så irriterad med det här med normen, att alla ska bete sig på ett visst sätt för annars är man orrig?
 
Jag tänker bryta den här normen och jag peronligen tycker det är svincoolt med tjejer som kan stå för sin kropp och inte behöver skämmas för det verkar som att det alla vill. INGEN ska behövas skämmas eller inte känna sig bekväm med sin kropp så vad spelar det för roll om någon lägger upp en bild där man råkar se en nipple eller lite utav brösten för det är bara hud! Skärpning på alla dömmande människor och alla jävla normer, skit i dem.
 
KRAM

MY NEW DRUG

 
Denna låt toppar min lista just nu!! Herregud vad den får mig att bli taggad på sommaren, nya sommarlåten. Tycker Rihanna är amazing och Calvin Harris såklart också. Blir aldrig besviken på Calvin Harris och hans låtar. Om ni har missat denna så måste ni bara adda den till eran spellista!!
 
KRAM

PARIS VLOGG dag 2 och 3

Här är de två senaste paris vloggarna jag har publicerat de senaste dagarna. Jag tycker båda vart jätte bra och det är faktiskt få vloggar som jag faktiskt blir nöjd med. Ser ni hur fint Eiffel tornet är?? Jag är helt kär seriöst, så vackert!! Hoppas verkligen ni också gillar videosarna så kommer den sista vloggen upp igår.
 
KRAM