Dagens oufit - blurry

Tröja - Ivyrevel / Kappa - Hugo Boss / Hatt - H&M / Väska - Mammas / Jeans - Dr Denim / Skor - Isabel Marant
 
Idag var jag och åt lunch med min saknade vän Sarah i stan. Vi åt på Joe & The Juice som jag personligen tycker har jätte god mat och dryck, om ni är där ät avokado mackan!! Vi hann även med att kolla lite i butiker och snacka hur mycket som helst.
 
Hur mysigt som helst, världens härligaste brud. Som ni ser på bilderna vart de inte perfekt skärpa osv som mina vanliga outfit bilder brukar va utan de här var lite mera spontana men tänkte att de var kul att dela med mig utav en outfit eftersom det var ett tag sedan.
 
KRAM

Thailand vlog, snorkel och apor!!

 
Här kommer sista vlogen utav Thailand resan! Kolla på hela för det coolaste enligt mig kommer i slutet. Som jag även skrev på slutet så kunde jag inte avsluta denna vlog med att säga att det här var min sista på grund av att min gopro gick sönder..SUCK!! Tror dock det går på garatin så vi får hoppas att det löser sig.Blir som vanligt jätte glad när ni gillar mina videos och får fina kommentarer, så tack!! Har en del videos som kommer komma upp snart.
 
MEN har en fråga till ER vill ni att jag ska göra en så kallad ROOM TOUR? Tycker själv att det skulle vara roligt men vill veta vad ni tycker såklart.
 
KRAM

Spring with fashion

 Spring with fashion
 
Som vanligt klickar ni på bilden för att se vart allt kommer ifrån.
 
Satt precis och gjorde det här collaget för att själv kunna bli lite inspirerad till våren. Under våren brukar de ljusa färgerna droppa in i butikerna men jag håller mig fortfarande till de lite mörkare. Jag gillar de här med mörkgrönt, grått och svart... Vill inte riktigt släppa de färgerna bara för att det närmar sig våren.
 
Kanske dock köper in lite beiga klädesplag för att få in lite ljusare färgar men annars blir det en mörk vår garderob hehe. Jag skulle lätt vilja klicka hem allt det där men ibland måste man lära sig att inte slösa upp för mycket....
 
KRAM